Условия за плащане и доставка

Плащане и доставка

Методи за плащане:

 

Плащане при доставка (наложен платеж) - плащате при доставката на поръчката директно на куриера, който ви я достави. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността. Всички такси, свързани с доставката и продуктите са за ваша  сметка.

 

Цена на доставка:

 

Цената на обработката и доставката на поръчките се изчислява според обема и теглото на продуктите и вида доставка, който сте избрали. Поръчки се обработват и изпращат експресно с доставка на следващия ден във вторник, сряда, четвъртък и петък.

  • Възможно е пратки с множество продукти и обемиста или специфична опаковка да бъдат изчислени на база по-високо тегло.
  • *Поръчките се обработват и изпращат при първа възможност с доставка за следващия работен ден

 

Методи за доставка:

Екипът на martinaorganic.bg се ангажира с изпращането на поръчаните онлайн продукти в срок от 1-3 работни дни. Обърнете внимание, че куриерските фирми не работят или са с ограничено работно време през уикендите, почивните и неработни дни, официални празници. За доставки в страната използваме куриерскa фирмa  ЕКОНТ - www.econt.com

Цената за доставка НЕ Е БЕЗПЛАТНА и се изчислява съобразно действащата тарифата на избраната куриерската фирма. След направена поръчка наш представител ще се свърже с Вас за уточнения.

 

Политика за защита на личните данни:
 
Във връзка общия регламент относно защитата на данните (GDPR), предоставяме информация за начина, по който ние от martinaorganic.com работим с вашите данни, както и относно правата, които имате в тази област.
 
В зависимост от конкретния случай martinaorganic.com обработва (или може да обработва) данните ви при следните условия:
 
обработката е необходима за изпълнение на задълженията на martinaorganic.com по сключения с вас договор за изпълнение на услуга/поръчка;
обработката е необходима за изпълнение на изискванията, съдържащи се в нормативната уредба;
обработката е с цел предоставяне на информация въз основа на изрично дадено от вас съгласие за запитване/поръчка, услуга или друго;
налице е някое от другите условия, посочени в член 6, алинея 1 от Регламента.
 
martinaorganic.com съхранява данните ви по време на срока на договора за услуга/поръчка, както и след прекратяването му. В случай на сключен договор, приложимата нормативна уредба задължава martinaorganic.comда съхранява данните ви за изпълнение на задълженията си по гаранционни условия.  
 
При обработването на данните ви martinaorganic.com се стреми да прилага високи стандарти за сигурност и ги предоставя на свои партньори, доставчици или производители само при необходимост за изпълнение на договора или за да бъдат защитени вашите права и интереси. 
 
С цел осигуряване на по-ефективен контрол на физическите лица върху данните им Регламентът им предоставя редица права, в това число: право на информация, право на достъп, право на коригиране, право на изтриване, право на ограничаване на обработването, право на преносимост на данните, право на възражение при автоматизирано вземане на решения, право на оттегляне на дадени съгласия за обработка. Условията, при които могат да бъдат упражнявани тези права, са уредени в член 7, алинея 3 и в Глава III (членове 12 до 23) от Регламента.
 
За информация и въпроси, свързани с политиката на martinaorganic.com за защита на личните данни, можете да се обръщате към нас като използвате публикуваните данни за връзка в страницата ни за контакти!