За нас

facebook thumb

Дружеството ни е изцяло ориентирано към органичното отглеждане на етерично-маслени и медицински земеделски култури, които са и БИО сертифицирани. Основната ни идея е да се приближим максимално до природата, до естествените и традиционни начини за отглеждане на етерично-маслени растения за да получим краен продукт с безкомпромисно качество, който да предлагаме на клиенти, имащи сантимент, уважение и отношение към природата и към нейните естествени продукти.

 

Фирмата ни е ориентирана не към задоволяване на масовия пазар, а напротив към производството на ограничени серии висококачествени и бутикови продукти. Затова сме се погрижили  дизайна им да е семпъл и романтичен, със специално внимание към всеки детайл. Продуктите ни са бутикови, с ръчно изработени елементи и с ухание на лавандула - идеален подарък за вашите близки и специални приятели, за семейството и за деловите ви партньори.

 

При производството ние използваме собствена нова техника и оборудване, което гарантира непрекъснатост на работния процес и очаквано високи резултати.

Производствените и складовите ни помещения са проектирани и изградени за да осигурят висока производителност, хигиена и качество.

Хората, които работят за дружеството живеят в селата, намиращи се в непосредствена близост до терените, на които се отглеждат нашите растения. По този начин ние допринасяме за благосъстоянието на семействата на нашите работници, а местното население отвръща с грижи и с любов към насажденията.

 

Нашата мисия е докосвайки се до продуктите ни, вие не само да доставите удоволствие на сетивата си и да подобрите своя тонус и здраве, а да ви помогнем да познаете и да оцените естествената сила и щедрост на природата и нейните безценни дарове.